Víťaz $326 miliónov si prišiel pre výhru

Tomu sa hovorí mať nervy zo železa!

Obyvateľ New Yorku, pán Harold Diamond, si prišiel až teraz nárokovať svoju výhru v americkej lotérii MegaMillions, ktorý vyhral už na začiatku novembra minulého roka.

80-ročný Harold vyhral neuveriteľných $ 326 miliónov dolárov a patrí tak k najbohatším obyvateľom mesta, ktoré nikdy nespí. Hrať lotériu MegaMillions sa oplatilo.

Harold Diamond je bývalý riaditeľ školy, ktorý vo svojich 80 rokoch vyhral v lotérii MegaMillions jackpot - neuveriteľných USD 326 miliónov. A to všetko len pre to, že počúva svoju manželku Carol.

Ako Harold vyhlásil: "Ja ju vždy počúvam!" Harold vyhral v lotérii MegaMillions 326 miliónov dolárov.

Víťazný žreb MegaMillions zakúpil pán Diamond na čerpacej stanici, kde chcela Carol zastaviť a prečkať búrku. Harold si v dlhej chvíli všimol blikajúcu tabuľu s nápisom MegaMillions a zakúpil celkom desať losov MegaMillions, ktoré si uložil do svojej peňaženky.

Ďalší deň išiel hrať golf a priatelia z klubu sa bavili o víťazovi jackpotu MegaMillions, ktorý si zakúpil víťazný žreb v neďalekej čerpacej stanici. Harold si pomyslel: "Počkať, tam som si predsa kúpil losy včera večer!" Vyrazil smerom domov a skontroloval si svoje losy, keď zistil, že je majiteľom víťazného tiketu. Pán Diamond sa začal triasť, bol úplne omámený - vyhral $ 326 miliónov dolárov.

Víťazné čísla, ktoré priniesli Diamondovým túto fantastickú výhru, boli: 9 - 15 - 24 - 39 - 41 a Mega 1. Víťazi jackpotu MegaMillions majú na výber z dvoch možností vyplatenia výhier, jednorázovo alebo anuitnej (ročné splátky po 30 rokov). Manželia sa rozhodli pre jednorazové vyplatenie výhry, a čo plánujú s výhrou podniknúť?

Najskôr pomôcť rodine a osláviť svoje 55-ročné výročie dovolenku na Havaji. Chcú tiež pomôcť charitám. Hrať lotériu MegaMillions sa manželom Diamondovým viac, než vyplatilo.

Kúpiť lotériové losy online je najrýchlejší a najpohodlnejší spôsob, ako sa zúčastniť budúceho ťahu.

Celkové šanca na výhru niektorej z cien je 1 ku 15 .

Za zmienku stojí aj ďalšia americká lotéria - Powerball. Jackpot už rad týždňov šplhá a v ďalšom ťahu nás čaká žrebovanie o závratných $ 450 000 000. Veľa šťastia s výberom vašich šťastných čísel po ceste za americkým jackpotom!

MegaMillions Jackpot